STRALEND IN BALANS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING? 

Tijdens de behandeling worden energiebanen gemeten met behulp van metingen op acupunctuurpunten op je vingers (naast de nagels) om een beeld te krijgen van de conditie van je afweersysteem. Elke acupunctuurpunt correspondeert met een van je organen.
Wordt nu op zo’n acupunctuurpunt aan het begin of eind van een meridiaan een zwakke pijnloze prikkel gegeven, dan wordt deze prikkel aan het orgaan doorgegeven die deze op zijn beurt beantwoordt. De test geeft aan of deze normaal (groen), overprikkeld (rood) of te zwak (geel) is.

 

Deze worden in kaart gebracht met een uniek evaluatiesysteem met meer dan 60.000 informatieve substanties. Gekeken wordt o.a. naar de invloed van medicijnen, schimmels, allergieën, hormonen, bacteriën, virussen, chemicaliën, gifstoffen, elektromagnetische straling, pesticiden etc.
Al deze invloeden worden bekeken om te kijken wat nodig is om je lichaam weer in balans te krijgen.

Zodra bepaald is van welke invloeden er sprake zijn, worden deze specifieke frequenties tijdens de behandeling en via druppels of korrels als balancerende remedie aangeboden. Het doel is om het zelf herstellende vermogen van je eigen lichaam te activeren.

Deze praktijk maakt gebruik van de Bioscan SRT, de Bioscan MSA(Spro) en de Bioscan SWA*

wij stellen overigens géén diagnose, hiervoor verwijzen wij u naar een arts.

* BEST staat voor Bio Energetische Stress test, ook wel Meridian Stress Assessment genoemd (MSAS). In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, de Bioscan MSA(S) en de Bioscan SRT en als aanvulling de Bioscan SWA.

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

 

ADRES PRAKTIJK

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

 

Schrijf je in en mis nooit meer nieuwe blogs, tips en recepten van StralendInBalans

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Inschrijving is gelukt!