BESTMETHODE

 

Wat is de Bestmethode?

De BESTmethode is een unieke combinatie van Acupunctuur, Biofeedback, Homeopathie en de nieuwste computertechnieken en schetst een energetisch beeld van je lichaam. Zie het als een APK voor je lichaam.
Het systeem meet je lichaam door en detecteert welke factoren chronische en meer acute stress veroorzaken en herbalanceert je lichaam gelijk. Na gemiddeld 3 behandelingen krijgen alle delen van je lichaam weer voldoende energie, die nodig is om het zelf helend vermogen van je lichaam te activeren. Daarnaast maak ik gebruik van LBA, Iriscopie, Bloesem Remedies en Celzouten om tot een advies te komen. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om het lichaam in balans te brengen.

De 1e behandeling is de meest uitvoerige. Hierbij word je geheel doorgemeten, er wordt een 40 punten gezondheidscheck afgenomen. Ook word je gelijk gebalanceerd en wordt er een balancerende remedie samengesteld, die je meekrijgt.
Een uitgebreide voedingstest wordt afgenomen, waarbij 150-200 voedingsmiddelen worden doorgemeten. Over het algemeen volgen hierna nog twee kortere testen.

Bij de 2e behandeling word je op een dieper niveau in balans gebracht en worden er nogmaals homeopathische druppels samengesteld.
Er wordt uitgebreid gekeken naar vitamines & mineralen en naar allerlei factoren die stress kunnen geven aan je lichaam (van voeding tot huisstof).

Bij de 3e behandeling wordt je nogmaals doorgemeten en de voeding wordt doorgenomen die de 1e keer afviel. Afhankelijk van de resultaten na het 3e consult zal eventueel nog een een 4e behandeling geadviseerd worden.

De 3 behandelingen vinden plaats over een periode van ongeveer 8 weken. Afhankelijk van het resultaat dat aan het eind van iedere behandeling met de cliënt wordt doorgenomen, wordt eventueel de volgende afspraak gepland. Bij zware of chronische klachten kunnen er eventueel meerdere testen nodig zijn.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 • vermoeidheid, futloos en weinig energie
 • migraine
 • darmklachten
 • last van candida of vaginale schimmelinfecties
 • depressief gevoel
 • opvliegers
 • stemmingswisselingen
 • haarverlies
 • menstruatieveranderingen
 • gewichtstoename
 • hormonale klachten
 • nachtzweten of toename transpiratie
 • pijnlijke gezwollen borsten
 • angstig of paniekering gevoel
 • slaapstoornissen
 • stress klachten en burnout
 • een is dit alles gevoel ? 
 • geen energie
 • en nog veel meer!…..

Hoe fijn zou het zijn als je klachten verminderen op een natuurlijke manier! Ik help je daarbij in de praktijk met de uitgebreide metingen, aangevuld met gerichte tips, adviezen en aanvullende behandelingen in de praktijk. Aanbod >>

Ínclusief uitgebreid voedingsadvies!

Tijdens de behandeling wordt er uitgebreid gekeken naar voeding; er worden ongeveer 150 – 200 voedingsmiddelen doorgemeten. Hierdoor krijg je weer meer grip op je lichaam, wat nodig is om deze in een zo gezond mogelijke staat te brengen en te houden. Het is de brandstof van je lichaam!

 

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING? 

Tijdens de behandeling worden energiebanen gemeten met behulp van metingen op acupunctuurpunten op je vingers (naast de nagels) om een beeld te krijgen van de conditie van je afweersysteem. Elke acupunctuurpunt correspondeert met een van je organen.
Wordt nu op zo’n acupunctuurpunt aan het begin of eind van een meridiaan een zwakke pijnloze prikkel gegeven, dan wordt deze prikkel aan het orgaan doorgegeven die deze op zijn beurt beantwoordt. De test geeft aan of deze normaal (groen), overprikkeld (rood) of te zwak (geel) is.


Deze worden in kaart gebracht met een uniek evaluatiesysteem met meer dan 60.000 informatieve substanties. Gekeken wordt o.a. naar de invloed van medicijnen, schimmels, allergieën, hormonen, bacteriën, virussen, chemicaliën, gifstoffen, elektromagnetische straling, pesticiden etc.
Al deze invloeden worden bekeken om te kijken wat nodig is om je lichaam weer in balans te krijgen.

Zodra bepaald is van welke invloeden er sprake zijn, worden deze specifieke frequenties tijdens de behandeling en via druppels of korrels als balancerende remedie aangeboden. Het doel is om het zelf herstellende vermogen van je eigen lichaam te activeren. 

Deze praktijk maakt gebruik van de Bioscan SRT en de Bioscan MSA(Spro)*.

Wij stellen overigens géén diagnose, hiervoor verwijzen wij u naar een arts. 

 

* BEST staat voor Bio Energetische Stress test, ook wel Meridian Stress Assessment genoemd (MSAS). In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, de Bioscan MSA(S) en de Bioscan SRT.

 

WAARBIJ KAN DE BESTMETHODE WORDEN TOEGEPAST?

Als je al heel veel hebt geprobeerd, maar nog niks heeft geholpen

als je chronische klachten hebt

als aanvulling bij een reguliere behandeling

als je persoonlijk voedingsadvies wilt

als APK van je eigen lichaam!

als versterking van je immuunsysteem

maar ook als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en advies op maat wilt

 

Wil jij ook op een natuurlijke manier herstellen en stralend in balans zijn? 

Dan is dit iets voor jou! Je wordt actief betrokken bij het balanceren en in stand houden van de gezondheid van je eigen lichaam. Het is voor iedereen die haar/zijn gezondheid op een hoog peil wil brengen en houden, als ook voor diegenen met chronische aandoeningen ter ondersteuning.

 

Pakket 8 weken: kosten 380 Euro of…kies voor een 4 maanden traject als je ook buikklachten hebt of een traject van 10 maanden voor een intensiever traject Aanbod >>

MAAK EEN AFSPRAAK

 

ingrid@stralendinbalans.nl

06-51122539
via whatssapp 

 CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

 

ADRES PRAKTIJK

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

 

Schrijf je in en mis nooit meer nieuwe blogs, tips en recepten van StralendInBalans

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Inschrijving is gelukt!