STRALEND IN BALANS

HEALTHY QUOTES

blogs, recepten & inspiratie

Wat is een Candida Dieet?

BLOG 28-3-2021

Om blijvend resultaat te krijgen en behouden is een holistische aanpak essentieel. Alleen dan kun je een hardnekkige infectie de baas worden. Voeding heeft veel invloed op het in stand houden van een schimmelinfectie. Er zijn voedingsmiddelen die je beter wel en niet kunt eten, om de schimmel in toom te houden. Op het internet lees je vaak over een candida dieet. Een heel strikt dieet waarmee je de candida de baas wordt. Vaak is dit zo streng dat het niet vol te houden is en de vraag is dan ook, is dit voor jou nodig?

Wil je Candida echt de baas worden dan zal je op meerdere vlakken tegelijk moeten werken aan herstel. Dit is een persoonlijke aanpak, waarom?  Ieder lichaam is uniek en afhankelijk van jouw lichaam en jouw darmflora zullen er bepaalde voedingsmiddelen zijn die je beter een periode kunt mijden om af te komen van een candida belasting. 

Alleen je voeding aanpassen zal zeker al helpen, maar je ook last hebt van teveel stress, slaapstoornissen, een verstoorde hormoonbalans of iets anders dat je immuunsysteem blijvend belast, dan is het water naar de zee dragen. 

Wil je toch gelijk alvast aan de slag, dan heb je hier een paar voedingsmiddelen die je gelijk al kunt skippen in je voeding:

Eet minder suiker

Eet minder gist

Eet minder champignons

Eet minder schimmelkazen

Pak de oorzaak van Candida aan

Wil je nu eindelijk eens doorpakken en blijvend resultaat dan is een persoonlijk traject de beste keuze…

We kijken welke voedingsmiddelen jij beter een periode kunt mijden om te herstellen van een schimmelinfectie. Ook wordt je dan op een natuurlijke energetische manier in balans gebracht waardoor het zelfhelende vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd, klachten verminderen en verdwijnen en werken we aan een totale balans. Neem contact op of kijk bij het traject aanbod >>

Wil je eerst meer weten over de Bestmethode? Lees verder >> 

Mis nooit meer iets van StralendInBalans!

Schrijf je in en krijg de nieuwste stories in je mail 

Mis nooit meer iets van StralendInBalans!

Schrijf je in en krijg de nieuwste stories in je mail 

Schrijf je in en mis nooit meer nieuwe blogs, tips en recepten van StralendInBalans

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Inschrijving is gelukt!

  

Je weg naar een stralende jij begint hier... 

 

Ontvang GRATIS 10 healthy quotes die je gelijk kunt toepassen in je dagelijks leven.

PLUS je ontvangt regelmatig inspiratie en tips om stralend in balans te komen en blijven.

Gelukt! je e-book is onderweg. Check je inbox!