INGRID MOLKENBOER

HOLISTISCH THERAPEUT & PSYCHOLOOG

“HET IS MIJN PASSIE,

om jou de beste (natuurlijke) handvatten aan te bieden voor een optimale gezonde leefstijl, zodat jij stralend in balans bent en weer energiek geniet van elke dag! “

Mijn aandachtsgebieden zijn:

  • VOEDING
  • (HORMOON)BALANS
  • MIND & BODY & ENERGY
  • ONTSTRESSEN
  • VITAMINES EN MINERALEN
  • DETOX
  • OVERGANGSKLACHTEN
  • MEER ENERGIE 
  • MBV NATUURGERICHTE & PSYCHO-ENERGETISCHE THERAPIEËN

” Je krijgt handvatten op al deze gebieden met als doel minder chronische klachten zowel fysiek als emotioneel, gezonder eten, meer energie, meer rust, minder stress, meer tijd voor jezelf en je voelt je super!
Wie wil nou niet een leuker en gemakkelijker leven met meer ontspanning, geluk, gezondheid, rust, liefde en een gevoel van succes en vrijheid! “

%

HOLISTISCH therapeut, psycholoog en voedingscoach 

OVER MIJ

” Altijd al was ik erg geïnteresseerd in de gezondheid van de mens. In 1e instantie heb ik me verdiept in de psychologie. Daarna kreeg ik een breder perspectief en zag in dat naast de psyche ook voeding en het lichaam zelf een belangrijke factor zijn voor je welbevinden. De gezondheidsaspecten rond voeding vond ik erg interessant. Een klein kledingmaatje is bijvoorbeeld leuk, maar belangrijker zijn het uitblijven van welvaartsziekten. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Ook kwam ik in aanraking met een heel geavanceerd systeem om je energiesysteem in balans te brengen, de Bestmethode. En nu nog steeds verdiep ik me graag in verschillende richtingen om mensen fysiek, mentaal en emotioneel in balans te brengen op een natuurlijke en energetische manier. Naast het werk in de praktijk zijn het volgen en bijwonen van bijscholingen, lezingen, seminars en congressen iets wat ik graag doe. Ik streef naar een holistische benadering om jou zo optimaal mogelijk in balans te brengen 😉 .
Tijdens mijn opleiding psychologie ontdekte ik hoe belangrijk voeding en de taal van het lichaam zelf zijn voor je welbevinden. Daar heb ik me grondig in verdiept en zo kwam de BESTMETHODE op mijn pad, een geavanceerd systeem om je energiesysteem in balans te brengen. Ik werk daar nu al 20 jaar mee en de resultaten blijven me verbazen.
Vooral vrouwen kloppen bij me aan omdat ze vastlopen, energetisch, fysiek, hormonaal in balans. Met zogenaamde ‘vage’ klachten die helemaal niet vaag blijken te zijn, maar een logisch geheel van fysieke, mentale en emotionele pijn en klachten.
Daarom blijf ik me verdiepen in verschillende richtingen om hen in balans te brengen op een natuurlijke en energetische manier. Daarom blijf ik me bijscholen, woon ik lezingen, seminars en congressen bij.
Ik streef naar een holistische benadering om jou zo optimaal mogelijk in balans te brengen.”

 

ENKELE OPLEIDINGEN:

Psychologie (Neuropsychologie) aan de Rijks Universiteit Utrecht,  Master behaald

Medische & Psychosociale Basiskennis PLATO erkend (CPION)

Voedingsconsulent (BGN)

Iriscopie  /  Bioresonantie / Levend Bloed Analyse (Vita Opleidingen)

Psychosociaal Beeldend Coach (Academie ‘t Vrije Pad)

Healing /  Chakratherapie / Intuïtieve Ontwikkeling 

EMDR / PSYCH K / De Reis naar Binnen 

Diverse Orthomoleculaire Bijscholingen

* drs. Ingrid Molkenboer (2024) *

BIO

Nadat zij in 1999 afstudeerde in de psychologie aan de Universiteit Utrecht heeft ze haar horizon verbreed. Zij heeft de jaren daarna meerdere opleidingen en cursussen afgerond op het gebied van natuurgeneeskunde, psychologie en voeding. Daardoor heeft ze nu enkele doeltreffende methodes tot haar beschikking in haar praktijk.

Zo kwam ze in aanraking met een heel geavanceerd systeem om je energiesysteem weer optimaal in balans te brengen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren, Het B.E.S.T. systeem. Daar werkt ze al vele jaren mee met goede resultaten in haar praktijk. Deze heeft intussen allerlei vernieuwingen op technologisch gebied ondergaan en de Bestmethode werkt momenteel met de Bioscan SRT, de Bioscan MSA en de Bioscan SWA.

Daarnaast is het voor een optimale gezondheid ook van belang om naar je emotionele kant te kijken. Is er sprake van stress in je leven, belemmeringen, negatieve gedachten of angstige gevoelens die ervoor zorgen dat jij niet optimaal kunt genieten van je leven? Heb jij weinig energie, last van je hormonen of  zit jij in een (pre) fase van de overgang? Vanwege haar interesse hierin heeft zij gezocht naar effectieve technieken om hierin verlichting te kunnen brengen, waar ze nu dankbaar gebruik van maakt in haar praktijk.
Kom Stralend in Balans! 

In haar praktijk staat de holistische visie centraal, wat betekent dat rekening wordt gehouden met de mens in zijn geheel, zowel lichaam, geest en ziel. Alles kan invloed hebben op elkaar en dus is het belangrijk om naar meerdere kanten van de mens te kijken voor een optimale gezondheid.

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

info@ingridmolkenboer.nl

06-51122539

via Whatsapp  

 

CONTACT INGRID

Bereikbaar via whatssapp, telefoon, mail en sms.

 

ADRES PRAKTIJK

Burg. Grothestraat 53

3761 CL Soest

 

Schrijf je in en mis nooit meer nieuwe blogs, tips en recepten van StralendInBalans

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Inschrijving is gelukt!